14 dagers returrett

Hvordan fungerer det?

SparkX tilbyr 14 dagers returrett ved kjøp i butikk og på nett. Du kan bytte eller returnere varen i butikk eller ved å returnere til nettbutikken. Dette må ikke forveksles med ordinær angrerett, men er en bytterett. Angrerett er lovpålagt, mens denne ordningen velger vi selv ønsker å tilby kundene våre. I noen tilfeller er ikke 14 dager nok for å gjøre et valg, for eksempel ved kjøp av julegave og lignende. 14 dagers returrett gir kunden bedre tid til å bestemme seg for om han eller hun ønsker å beholde produktet. Hvis en vare byttes fornyes ordningen og kunden får 14 nye dager med returrett.

Generelle kriterier

  • Gjelder kun privatkunder.
  • Varen og emballasjen skal leveres tilbake, slik at selger kan selge varen på nytt uten forringelse av verdi.
  • Ingen tegn til slitasje på produktet, vurdering gjøres av servicemedarbeider.
  • Kunden må henvise til ordrebekreftelse eller kvittering.
  • 14 dager telles fra dagen ordren blir mottatt.
  • Kunden velger selv metode for retur og bærer selv kostnad og risiko for retur.
  • Returett gir kundene muliget til å bytte i andre varer, eller pengene tilbake.
  • Kjøretøyet skal ha kjørt maksimalt 50 km.
  • Evt. frakt og et administrasjonsgebyr på kr 590,- vil fremmes som et krav.

Retur / bytte i butikk

Ta med ordrebekreftelse/kvittering og varen du ønsker å returner / bytte. I butikken kan du bytte til hvilken som helst vare. Hvis varen koster mer betaler du mellomlegget, og hvis den koster mindre får du tilgodelapp.

Retur / bytte i nettbutikk

Returner varen som skal returneres / byttes sammen med en lapp hvor det henvises til ordrenummer og at du ønsker å returnere produktet. Hvis du ønsker å bytte til ett annet produkt, legger du inn en bestilling på ønsket produkt (som en vanlig bestilling).

Vi sender ny vare med en gang bestillingen er registrert og tilbakebetaler den gamle ordren ved behandling av returen. Full tilbakebetaling forutsetter at totalsummen på ny bestilling overstiger summen på din gamle bestilling. Det gis ikke høyere refusjon på sammel order enn totalsum på ny order. Transaksjonen gjennomføres ila 10 dager fra returen er behandlet. Du mottar ikke bekreftelse på at vi har mottatt pakken, men blir informert når ordren blir tilbakebetalt / kansellert.Returadresse for varer

SparkX AS

Karihaugveien 89

1086 OSlO